Vandaag, 8 maart 2019, is het Internationale Vrouwendag. Elk jaar op deze datum is het Internationale Vrouwendag, en staan we samen stil bij verschillende thema’s rondom vrouwen. Hoeveel er verandert is, maar ook hoeveel er nog moet veranderen.

Thema van 2019

Het thema van de Internationale Vrouwendag 2019 is heldinnen. Dus dit jaar denken we aan al die vrouwen die voor zijn gegaan en hebben gestreden voor de rechten van de vrouw. Denk aan het het recht om te stemmen, dat hebben vrouwen dit jaar nog maar 100 jaar.

NO ONE IS YOU AND THAT IS YOUR SUPERPOWER internationale vrouwendag 2019

Wat heeft dit te maken met planten?

Er is niet een directe link tussen planten en Internationale Vrouwendag, natuurlijk. Maar bij ENJOY21 vinden we dit wel een dag om bij stil te staan. En daarom hebben we deze week een leuke actie, de VROUWENdag-actie. En wees gerust, als man ben je ook welkom om mee te doen aan deze actie! 😉

De VROUWENdag-actie bij ENJOY21green

In de week van 4 t/m 10 maart ontvang je bij bestelling van 1 van de actie-planten een gratis Sansevieria Laurentii. Misschien vraag je je af, waarom juist deze plant? Dat is eigenlijk heel logisch. In Nederland kennen we de Sansevieria Laurentii namelijk ook wel als de Vrouwentong. Toepasselijk toch, bij een VROUWENdag-actie?

Hier een selectie van planten die mee doen aan de actie:

    Wil je even alle planten zien de meedoen? Kijk dan hier.

    De waardering van enjoy21green.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 40 reviews.