Veelgestelde Vragen

Wat zijn de bezorgkosten?
De bezorgkosten zijn helemaal gratis! Je betaalt dus niets voor de verzending.
Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?
We streven er naar om je planten binnen 2-3 werkdagen te leveren. Als je je bestelling voor 17:00 hebt gedaan, worden je planten binnen 48 uur geleverd.
Zodra er meer informatie is over de precieze leverdatum en tijd, krijg je een berichtje van PostNL met een track & trace code. Zo kan je de bestelling op de voet volgen.
Hoe worden mijn planten verpakt?

Goed dat je dit afvraagt, en natuurlijk ook logisch. Wij maken gebruik van speciaal ontwikkelde verpakkingen voor het vervoer van planten. De planten zitten goed vast in de doos, maar krijgen ook voldoende lucht. Zo houden we de planten helemaal goed en veilig tijdens het transportproces. 

Wat als ik niet thuis ben als de bezorger langskomt?
Dat is helemaal geen probleem, kan gebeuren! Als de bezorger is geweest, krijg je een briefje in de brievenbus met meer informatie over je bezorging. PostNL probeert het bij de buren te bezorgen. Lukt dit niet, dan kan je het de volgende dag ophalen bij een PostNL punt. En maak je niet druk om je planten, deze komen vers van de kweker vandaan dus kunnen nog wel even een dagje wachten op jouw liefde.
Hoe kan ik betalen?
Hier geven we natuurlijk graag antwoord op.. Je kan bij ons betalen met iDeal, Creditcard of PayPal. Achteraf betalen kan uiteraard ook, dan kies je voor de optie Klarna. En niet schrikken; onze betalingen worden geregeld door Mollie. Dit klopt dus!
Kan ik een plant ook retourneren?
Je kan binnen 14 dagen zonder reden bij ons je plant retourneren. Je kan dit melden door bijvoorbeeld een e-mail te sturen naar hallo@enjoy21.com. We helpen je dan graag verder!
Wil je meer lezen over het retourneren van je planten en het herroepingsrecht? Lees dan hier meer.
Help! Ik heb een klacht!
Dat is geen goed nieuws! Maar het goede nieuws is wel dat wij dit natuurlijk voor jou gaan oplossen. Je kan een bericht sturen via de e-mail, Facebook of via de chat. Wat jij het prettigst vindt. Je krijgt van ons dan zo snel mogelijk een reactie, maar sowieso binnen 24 uur.
Hoe kan ik mijn planten het beste verzorgen?
Dat is voor elke plant weer een beetje anders. Kijk goed naar welke plek wij aanraden voor de plant en naar de waterbehoefte. Verder worden planten ook blij van een beetje liefde. Heb je nog vragen? Stel ze gerust!
Wat betekent huisdiervriendelijk?
Misschien ken je het wel, je kat of hond knaagt graag aan je plantjes. Natuurlijk zonde en niet de bedoeling, maar sommige kunnen ook giftig zijn! De planten die huisdiervriendelijk zijn, zijn niet giftig. Althans dit is wat er bekend is.