Privacyverklaring ENJOY21

Bij ENJOY21green vinden we onze privacy, net zoals jij, erg belangrijk. Het is daarom ook niet meer dan logisch dat wij zorgvuldig met jouw gegevens omgaan zoals omschreven in de privacywet. In deze privacyverklaring willen we aan jou vertellen wat voor informatie we verzamelen en waarom. Ook vind je hier wat je verder van ons kan verwachten wat betreft jouw privacy. Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact op.

Waarom verzamelen wij bepaalde gegevens van jou?

We mogen natuurlijk niet zomaar jouw gegevens opslaan en verwerken. Hieronder leggen we uit voor welke doeleinden we welke gegevens van je verwerken.
Bestelling uitvoeren
Een van de grondslagen is het uitvoeren van een overeenkomst. Zodra jij bij ons een bestelling plaatst, gaan wij samen een overeenkomst aan. ENJOY21Green gaat ervoor zorgen dat jouw bestelling bij jou komt, helemaal zoals jij het hebt besteld. We moeten hiervoor een aantal dingen wel weten. We verzamelen dus je betalingsgegevens, naw-gegevens, ip-adres, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres.
Nieuwsbrieven
Als je toestemming hebt gegeven, versturen we je de nieuwsbrief via de e-mail. De nieuwsbrief kan zijn om kennis te delen of een commerciële gedachte hebben, als we bijvoorbeeld een actie met je willen delen. Het is ook altijd mogelijk om je hier weer voor af te melden.
Analytics
We houden statistieken bij en analyseren deze om het gebruik van de website te optimaliseren. Dit is natuurlijk voor jou als gebruiker fijn en voor ons. We hebben hierin dus een gerechtvaardigd belang. Wij zullen ervoor zorgen dat dit nooit ten koste gaat van jouw privacy. De gegevens zijn ook niet te herleiden naar jou als persoon.

Wie zijn andere ontvangers?


Wij kunnen het helaas niet allemaal alleen, dus in sommige gevallen is het nodig om je gegevens door te zetten naar een andere partij. Hieronder geven wij een duidelijke omschrijving van de partij en welke gegevens zij van jou verwerken. Sowieso sturen we altijd alleen maar de gegevens door die nodig zijn voor de ontvanger, meer niet.
Webwinkelsoftware
Uw bestelling wordt afgehandeld in onze webwinkelsoftware.
Vervoerder: PostNL
Om de door jou aangeschafte producten bij jou te krijgen, geven we je gegevens die daarvoor nodig zijn ook aan een vervoerder. De gegevens worden gebruikt waarvoor ze nodig zijn, en verder niet via hen naar derden doorgespeeld.
Betalen: Mollie
Voor het afhandelen van de betaling, ook een deel van de overeenkomst, werken wij samen met derde partijen. Ook hier zullen alleen de gegevens doorgegeven worden die nodig zijn om de betaling af te ronden. Via hun eigen privacy verklaringen beloven zij jou uiterst zorgvuldig met je betaalgegevens om te gaan. De betaling zal altijd in een beveiligde omgeving plaatsvinden.
Nieuwsbrieven en andere e-mails: SendinBlue
Onze nieuwsbrieven worden met SendinBlue verstuurd, maar wij vragen hiervoor wel expliciet toestemming aan jou. Dan pas zullen we deze ook naar jou sturen. Je kan je ten alle tijden weer afmelden voor nieuwsbrieven.
Reviews: WebwinkelKeur
Wij verzamelen reviews via het platform van WebwinkelKeur. Als je een review achterlaat via WebwinkelKeur dan ben je verplicht om een naam en e-mailadres op te geven. WebwinkelKeur deelt deze gegevens met ons, zodat wij de review aan jouw bestelling kunnen koppelen. WebwinkelKeur publiceert de door jou opgegeven naam eveneens op de eigen website. In sommige gevallen kan WebwinkelKeur contact met je opnemen om een toelichting op jouw review te geven. In het geval dat wij je uitnodigen om een review achter te laten delen wij jouw naam, e-mailadres, customer ID en ordernummer met WebwinkelKeur. Zij gebruiken deze gegevens enkel met het doel jou uit te nodigen om een review achter te laten. WebwinkelKeur heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beschermen. WebwinkelKeur behoudt zich het recht voor om ten behoeve van het leveren van de dienstverlening derden in te schakelen, hiervoor hebben wij aan WebwinkelKeur toestemming gegeven. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van jouw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van de dienstverlening waarvoor WebwinkelKeur derden inschakelt.

Hoe lang bewaren wij jouw gegevens?


De gegevens omtrent jouw bestelling moeten wij 7 jaar bewaren. We hebben namelijk een bewaarplicht tegenover de Belastingdienst. Uiteraard bewaren wij alleen die gegevens die nodig zijn.
Als je je hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief, bewaren wij jouw gegevens op onze e-maillijst tot het moment dat jij je uitschrijft. Dat kan op ieder moment, in elke e-mail staat een afmeldlink.
De analytische gegevens die wij binnen krijgen als jij onze website bezoekt, worden 26 maanden bewaard. Zo kunnen wij ook een jaar vergelijken met de statistieken van het voorgaande jaar. De analytische gegevens zijn niet te herleiden naar jou als persoon.

Hoe beveiligen we jouw gegevens?


We hebben nu uitgelegd welke gegevens we van jou verwerken en waarom, maar de gegevens staan natuurlijk ook ergens. We zorgen er natuurlijk ook voor dat ze veilig staan opgeslagen.
Jouw gegevens staan op systemen die allemaal beveiligd zijn met goede wachtwoorden. Indien mogelijk gebruiken we ook een twee-stap verificatie voor extra veiligheid. Hier komt dus echt niet zomaar iemand in.
De website is verder ook beveiligd met een SSL-certificaat, zodat jouw verbinding altijd privé is.

Jouw rechten


Natuurlijk heb jij rechten, het gaat immers om jouw privacy. We leggen je hier graag uit wat jouw rechten zijn en hoe wij je hierbij gaan helpen. Wil je een van deze rechten uitoefenen, stuur dan een e-mail naar info@enjoy21.com
Recht op inzage
Je mag ons altijd vragen of wij gegevens van jou vastleggen of verwerken en zo ja, welke gegevens.
Recht op rectificatie
Je hebt daarnaast ook altijd het recht om de persoonsgegevens die wij verwerken en vastleggen, aan te passen. Dit kan bijvoorbeeld als je gegevens feitelijk onjuist zijn of bijvoorbeeld onvolledig zijn.
Recht op wissen van de persoonsgegevens
Dit heet ook wel het recht op vergetelheid, ofwel het recht om vergeten te worden. Dit kan alleen niet voor gegevens waarvan wij wettelijk verplicht zijn deze te bewaren, zoals gegevens op een factuur.
Recht op bezwaar
Je hebt het recht om aan ons te vragen om bepaalde gegevens niet te mogen gebruiken. Dit is ook van toepassing voor de gegevens die we gebruiken voor marketingdoeleinden.
Het recht om een klacht in te dienen bij AP
Als je een klacht hebt over hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan? Dan heb je het recht om deze klant in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijzigingen in het privacybeleid


Wij behouden te allen tijde het recht om onze privacy verklaring te wijzigen. Op deze pagina staat altijd de meest recente versie. De oudere versies komen te vervallen. Verandert er iets wat direct gevolgen voor je heeft? Dan brengen we je daar natuurlijk van op de hoogte per e-mail.

Cookie-beleid


Wil je meer weten over cookies? Lees dan ons cookie-beleid.

Vragen? Neem contact op!


ENJOY21 Adriaan van Ostadestraat 47, 9718RS Groningen KVK: 68633009 E-mail: info@enjoy21.com