pilea pannenkoekenplant family instagram

Over ENJOY21

Jouw (nieuwe) huis is bijna af, of je bent gewoon toe aan een nieuw interieur. Nu ben je toe aan het afmaken en net dat beetje meer sfeer in je interieur. Jij weet net zo goed als wij; planten maken je interieur helemaal af. Dan voel je je pas echt thuis.

Met dit in ons achterhoofd zijn we ENJOY21 gestart en dus ook ENJOY21green. Wij willen het voor jou makkelijk én leuk maken om dit laatste stukje sfeer aan je interieur toe te voegen.

Want, zie je het ook niet altijd zitten om het tuincentrum in te gaan? Of wil je je planten niet beschadigen door ze mee te nemen op de fiets? Of in de auto te proppen? Wij regelen dat allemaal voor je! Je planten krijgen een speciale verpakking zodat ze helemaal onbeschadigd bij jou geleverd worden. Daarnaast komen onze planten vers van de kweker, dus staan ze niet al weken in een tuincentrum op je te wachten! Zo maken wij het makkelijk én leuk voor je om je planten in huis te halen. 

Joy van ENJOy21

Ik ben de Joy in ENJOY21. Het is niet zo dat ik de planten voor jou pluk bij de kwekers, daar zijn zij (gelukkig) veel beter in. Ik zorg wel voor de webshop, jouw ervaring, jouw vragen, mooie plaatjes op Instagram & Pinterest (@enjoy21green & @enjoy21_nl) en alles wat daarbij komt kijken. Mijn drive en passie in ENJOY21 is om het voor jou leuk én makkelijk te maken om van je huis een thuis te maken. Om een heerlijk gevoel te hebben thuis. En om gewoon de perfecte plant bij jou te krijgen. Mocht je suggesties of opmerkingen hebben, let me know!