Bezorging & Levertijd

Levertijd

Natuurlijk wil jij graag weten wanneer je planten geleverd worden. Logisch! Wij leveren de planten vers van de kweker binnen 2-3 dagen. Bestel je je planten voor 17:00? Dan streven wij ernaar samen met de kwekers om jouw planten binnen 48 uur geleverd te hebben.

Bezorging

De bezorging wordt gedaan door PostNL. Zodra de planten bij hun zijn, krijg jij een e-mail met een 3S-code. Met deze code kan jij precies je pakket volgen. Handig toch?

Heb je een track & trace code ontvangen? Dan kan je via deze link je planten volgen: PostNL track & trace

Verpakking 

Maak je je misschien zorgen over de bezorging van je planten? Dat zegt veel over je als plantenliefhebber! Heel logisch, wij hebben er ook veel over nagedacht. Wij doen er alles aan om je nieuwe planten helemaal heel bij je thuis te krijgen. Zo gebruiken we ook verpakkingen speciaal ontworpen voor het veilig vervoeren van planten.

Verpakking bezorging thuis planten online

Is je plant ondanks alle zorgen toch beschadigd aangekomen? Wat vervelend! Stuur een berichtje met foto’s en wij gaan het voor je oplossen.

Ben je niet thuis?

Dat kan gebeuren en is helemaal geen probleem. De PostNL bezorger zal kijken wat mogelijk is. Of je planten worden bij buren geleverd, of je kan je planten ophalen bij het dichtstbijzijnde postkantoor.

Goed om te weten

Bestel je meerdere planten in 1 bestelling? Dan kan het heel goed zijn dat je bezorging uit meerdere zendingen bestaat. Je planten kunnen namelijk van verschillende kwekers komen. Geen paniek dus als een deel van je bestelling er nog niet is, je plantjes komen eraan!